A MINŐSÉG MINDENEK ELŐTT!
A SUPRA, a zárt, szabályozható tűztér feltalálója, a fűtés elismert európai szakértőjeként 1878 óta tervez és gyárt minőségi, kényelmes és könnyen kezelhető fűtőberendezéseket. A SUPRA minőségi, megbízható, innovatív kandallóit ma már több mint 30 országban forgalmazzák világszerte. SUPRA egyike azon keveseknek, amelyek olyan megoldást kínálnak, amelyek egyesítik a fatüzelésű fűtést és a légtechnikát.

Gyors üzenet küldése

Az alábbi űrlap segítségével kérdezhet közvetlenűl a szakembereinktől. Az üzenet részben nagy vonalakban írja le, hogy milyen kérdésre szeretne választ kapni, illetve melyik termékünkre kíváncsi bővebben.
Az alábbi adatlapon kérjük adja meg elérhetőségeit és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

Az Ön adatai
* Neve:
* E-mailcím:
Telefonszáma:
Visszahívás:
* Kérdése, üzenete

SUPRA terméktanúsíás

Az "NF" (francia szabvány) és FLAMME verte a címkék is garantálják a megbízhatóságot.

kandallóA SUPRA valamennyi terméke megfelel a CERTITA (hűtő -, fűtő- és légtechnikai termékeket bevizsgáló független szervezet) által tanúsított franciaországi ZÖLD LÁNG 2009 charta előírásainak. Ennek a címnek a megszerzése önkéntes.

ZÖLD LÁNG (FLAMME VERTE) minősítés megszerzéséhez a készülék hatásfoka legalább 70%-os vagy annál magasabb, a szénmonoxid kibocsátása pedig legfeljebb 0,3%, vagy az alatti kell legyen. Ez garantálja, hogy ezek a kandallók energiatakarékosak, csökkentik az üvegházhatást, így védik a környezetet.

2010.január 1-től az ADAME (francia környezetvédelmi és energetikai ügynökség) által bevezetett új típusú címkézés a pontosabb energiahatékonyság jelölésére szolgál.
A csillagok száma: 1-7-ig, melyek az energiahatékonyságot és a CO kibocsátását jelölik
Szinte minden SUPRA tűztér és kandallókályha 4 vagy 7 csillaggal rendelkezik.

az elérhető maximális csillag: 7*


NF minőségi védjegyű laboratórium
 

Az NF védjegy szavatolja a SUPRA készülékek minőségét és biztonságosságát. Továbbá azt, hogy azok megfelelnek a Franciaországban érvényben lévő szabványoknak. Az NF tanúsítvánnyal rendelkező SUPRA termékek rendszeres ellenőrzése szavatolja az állandó minőség biztosítását. A termékeket egy külső független és pártatlan szervezet folyamatos minősítésnek veti alá: a készülékek kezdeti vizsgálata, éves vizsgálat a gyárban és időszakosan ismétlődő mintavétel. Önkéntes program.

vissza az előző oldalra