Gyors üzenet küldése

Az alábbi űrlap segítségével kérdezhet közvetlenűl a szakembereinktől. Az üzenet részben nagy vonalakban írja le, hogy milyen kérdésre szeretne választ kapni, illetve melyik termékünkre kíváncsi bővebben.
Az alábbi adatlapon kérjük adja meg elérhetőségeit és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

Az Ön adatai
* Neve:
* E-mailcím:
Telefonszáma:
Visszahívás:
* Kérdése, üzenete

SUPRA terméktanúsíás

Az "NF" (francia szabvány) és FLAMME verte a címkék is garantálják a megbízhatóságot.

kandallóA SUPRA valamennyi terméke megfelel a CERTITA (hűtő -, fűtő- és légtechnikai termékeket bevizsgáló független szervezet) által tanúsított franciaországi ZÖLD LÁNG 2009 charta előírásainak. Ennek a címnek a megszerzése önkéntes.

ZÖLD LÁNG (FLAMME VERTE) minősítés megszerzéséhez a készülék hatásfoka legalább 70%-os vagy annál magasabb, a szénmonoxid kibocsátása pedig legfeljebb 0,3%, vagy az alatti kell legyen. Ez garantálja, hogy ezek a kandallók energiatakarékosak, csökkentik az üvegházhatást, így védik a környezetet.

2010.január 1-től az ADAME (francia környezetvédelmi és energetikai ügynökség) által bevezetett új típusú címkézés a pontosabb energiahatékonyság jelölésére szolgál.
A csillagok száma: 1-7-ig, melyek az energiahatékonyságot és a CO kibocsátását jelölik
Szinte minden SUPRA tűztér és kandallókályha 4 vagy 7 csillaggal rendelkezik.

az elérhető maximális csillag: 7*


NF minőségi védjegyű laboratórium
 

Az NF védjegy szavatolja a SUPRA készülékek minőségét és biztonságosságát. Továbbá azt, hogy azok megfelelnek a Franciaországban érvényben lévő szabványoknak. Az NF tanúsítvánnyal rendelkező SUPRA termékek rendszeres ellenőrzése szavatolja az állandó minőség biztosítását. A termékeket egy külső független és pártatlan szervezet folyamatos minősítésnek veti alá: a készülékek kezdeti vizsgálata, éves vizsgálat a gyárban és időszakosan ismétlődő mintavétel. Önkéntes program.

vissza az előző oldalra

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Kandallóvásárlás előtt áll?
Igényes és értékes terméket keres?
Rengeteg kérdés merült fel Önben ezzel kapcsolatban?
Kérjen időpontot egy személyes, díjmentes konzultációra!