A MINŐSÉG MINDENEK ELŐTT!
A SUPRA, a zárt, szabályozható tűztér feltalálója, a fűtés elismert európai szakértőjeként 1878 óta tervez és gyárt minőségi, kényelmes és könnyen kezelhető fűtőberendezéseket. A SUPRA minőségi, megbízható, innovatív kandallóit ma már több mint 30 országban forgalmazzák világszerte. SUPRA egyike azon keveseknek, amelyek olyan megoldást kínálnak, amelyek egyesítik a fatüzelésű fűtést és a légtechnikát.

Gyors üzenet küldése

Az alábbi űrlap segítségével kérdezhet közvetlenűl a szakembereinktől. Az üzenet részben nagy vonalakban írja le, hogy milyen kérdésre szeretne választ kapni, illetve melyik termékünkre kíváncsi bővebben.
Az alábbi adatlapon kérjük adja meg elérhetőségeit és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

Az Ön adatai
* Neve:
* E-mailcím:
Telefonszáma:
Visszahívás:
* Kérdése, üzenete

Szakmai tanácsadás

Konzultáció után, a már meglévő kéményhez ajánlunk tűzteret, kandallót illetve kályhát.

Amennyiben nincs kémény a kandalló számára, akkor kiválaszthatjuk először a tűzteret, és ahhoz épül az éppen hozzáillő kémény.

Szakértő megoldásokat kínálunk

Meg tudjuk mondani melyik tűztér vagy kályha lesz az Ön számára a legmegfelelőbb, illetve abból miként tudjuk kihozni a maximumot.  Így Ön elégedett lesz. Nem az lesz a konklúzió, hogy a kandalló nem is fűt, vagy túl sok fát fogyaszt.

Szakmai tanácsadás

tehát:

ha kandallóvásárlás előtt áll:

  • igényes és értékes terméket keres,
  • rengeteg kérdés merült fel Önben ezzel kapcsolatban,

kérjen időpontot üzletünkbe egy személyes, díjmentes konzultációra, ahol mindenképp szakértő fog válaszolni a kandallójával kapcsolatban felmerülő kérdéseire!  

üzenetküldés

[idopontfoglalas]

Tetszik? Ossza meg barátaival, ismerőseivel: