A MINŐSÉG MINDENEK ELŐTT!
A SUPRA, a zárt, szabályozható tűztér feltalálója, a fűtés elismert európai szakértőjeként 1878 óta tervez és gyárt minőségi, kényelmes és könnyen kezelhető fűtőberendezéseket. A SUPRA minőségi, megbízható, innovatív kandallóit ma már több mint 30 országban forgalmazzák világszerte. SUPRA egyike azon keveseknek, amelyek olyan megoldást kínálnak, amelyek egyesítik a fatüzelésű fűtést és a légtechnikát.

Gyors üzenet küldése

Az alábbi űrlap segítségével kérdezhet közvetlenűl a szakembereinktől. Az üzenet részben nagy vonalakban írja le, hogy milyen kérdésre szeretne választ kapni, illetve melyik termékünkre kíváncsi bővebben.
Az alábbi adatlapon kérjük adja meg elérhetőségeit és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

Az Ön adatai
* Neve:
* E-mailcím:
Telefonszáma:
Visszahívás:
* Kérdése, üzenete

Energia tanusítvány A ++

Ez a jelzés a tűztéren egy energiatanusítvány, más néven energiahatékonysági címke, EU-Energia címke, energiatakarékossági címke vagy energiacímke.
Ön az energiacímkén található adatok alapján egyszerűen össze tudja hasonlítani, mely termék a leginkább gazdaságos, energiatakarékos és a leginkább környezetbarát.

Eddig csak az elektromos háztartási gépeken láthatott EU-Energia cimkét.
Azonban 2022-től kötelező lesz a gyártóknak a fatüzelésű kandallókat és kályhákat is felcimkézni.

Érdemes átgondolni. A döntési kritérium ne kizárólag az ár legyen. 
Azt tanácsoljuk, hogy az energiatanusítvánony feltüntetett értékek figyelembe vételével válasszon kandallót.

A legkomolyabb márkák már most feltüntetik a tűztér energiaosztályba sorolását, annak ellenére, hogy számukra ez csak 2022-től lesz kötelező.
Ha figyelembe veszi a mosógép, hűtőgép és más elektromos árammal működő készülék vásárlásakor, miért ne tenneé a kandalló kiválasztásánál is. 

Érdemes minél magasabb kategóriás modellt választani. Ha megteheti, válasszon legalább A kategóriás tűzteret.

Mondja el gyermeinek is, miért érdrmes energiatakarékos kandallót választani, lehet, hogy a tinik már nagyonis tisztában vannak ezzel.

Lehet, hogy a tinik nagyon is tisztában vannak azzal, hogy mennyire fontos energiafogyasztásáról tájékozódni.

vissza az előző oldalra