A MINŐSÉG MINDENEK ELŐTT!
A SUPRA, a zárt, szabályozható tűztér feltalálója, a fűtés elismert európai szakértőjeként 1878 óta tervez és gyárt minőségi, kényelmes és könnyen kezelhető fűtőberendezéseket. A SUPRA minőségi, megbízható, innovatív kandallóit ma már több mint 30 országban forgalmazzák világszerte. SUPRA egyike azon keveseknek, amelyek olyan megoldást kínálnak, amelyek egyesítik a fatüzelésű fűtést és a légtechnikát.

Gyors üzenet küldése

Az alábbi űrlap segítségével kérdezhet közvetlenűl a szakembereinktől. Az üzenet részben nagy vonalakban írja le, hogy milyen kérdésre szeretne választ kapni, illetve melyik termékünkre kíváncsi bővebben.
Az alábbi adatlapon kérjük adja meg elérhetőségeit és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

Az Ön adatai
* Neve:
* E-mailcím:
Telefonszáma:
Visszahívás:
* Kérdése, üzenete

A Double Spin égési szisztéma

A double spin speciális füstelvezető rendszert a Romotop fejlesztette ki, azzal a céllal, hogy a füstgáz a fűtőberendezés égésteréből a leghatékonyabb úton jusson el a kandallóbetét csövébe. Ezzel az ökológiai szempontból is fontos tiszta égést és magasfokú hatékonyságot ér el, természetesen az égés esztétikáját sem elhanyagolva.

 

A fenti képen jól látható, hogy az első samott lángterelő után a füstgáz két oldalra terelődik. A füstgáz két oldalra irányítása azért fontos, mert így megfelelően oszlik el a hő a kandallóbetéten, továbbá nagyszerűen tükrözi a lángok által nyújtott szépséget, így a tűz az égéstér teljes szélességében élvezhető.

A modern égéstér és füstkamra double spin rendszerének köszönhetően a Romotop kandallóbetétek a teljesítmény szempontjából kiváló paraméterekkel rendelkeznek.

Az alábbi képen látható, hogy a double spin rendszer az égés folyamatában sokkal szélesebb terjedelemben teljesíti az optimális hatékonyságot és kibocsátási értéket, mint a standard megoldások.

 

 

Ez a széles terjedelemben elért optimális teljesítmény kedvezően hat a vásárlókra, hisz abban biztosak lehetnek, hogy a kandallóbetétek mindig tökéletesen melegítenek normál fűtés során.

Mit jelent az Ön számára a double spin rendszer?

vissza az előző oldalra