A MINŐSÉG MINDENEK ELŐTT!
A SUPRA, a zárt, szabályozható tűztér feltalálója, a fűtés elismert európai szakértőjeként 1878 óta tervez és gyárt minőségi, kényelmes és könnyen kezelhető fűtőberendezéseket. A SUPRA minőségi, megbízható, innovatív kandallóit ma már több mint 30 országban forgalmazzák világszerte. SUPRA egyike azon keveseknek, amelyek olyan megoldást kínálnak, amelyek egyesítik a fatüzelésű fűtést és a légtechnikát.

Gyors üzenet küldése

Az alábbi űrlap segítségével kérdezhet közvetlenűl a szakembereinktől. Az üzenet részben nagy vonalakban írja le, hogy milyen kérdésre szeretne választ kapni, illetve melyik termékünkre kíváncsi bővebben.
Az alábbi adatlapon kérjük adja meg elérhetőségeit és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

Az Ön adatai
* Neve:
* E-mailcím:
Telefonszáma:
Visszahívás:
* Kérdése, üzenete

senoterm® UHT HYDRO

KÖRNYEZETBARÁT BEVONATRENDSZER

A senoterm® UHT HYDRO az első kizárólag vizes alapú, magas hőmérséklet állóságú bevonat, amely szobahőmérsékleten köt meg.

Környezetbarát.
Ez a bevonatrendszer simább, keményebb és tartósabb felületet képez, mint a hagyományos festékek, így a lehető legmagasabb felületminőséget biztosítja. A Non Smoker® bevonat esetében garantált, hogy az első használat is füst- és szagmentes lesz.

A senoterm® UHT HYDRO bevonatrendszer a jövő legtisztább és legjobb minőségű megoldása a felületkezelésben, a legszigorúbb környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével.

vissza az előző oldalra