A MINŐSÉG MINDENEK ELŐTT!
A SUPRA, a zárt, szabályozható tűztér feltalálója, a fűtés elismert európai szakértőjeként 1878 óta tervez és gyárt minőségi, kényelmes és könnyen kezelhető fűtőberendezéseket. A SUPRA minőségi, megbízható, innovatív kandallóit ma már több mint 30 országban forgalmazzák világszerte. SUPRA egyike azon keveseknek, amelyek olyan megoldást kínálnak, amelyek egyesítik a fatüzelésű fűtést és a légtechnikát.

Gyors üzenet küldése

Az alábbi űrlap segítségével kérdezhet közvetlenűl a szakembereinktől. Az üzenet részben nagy vonalakban írja le, hogy milyen kérdésre szeretne választ kapni, illetve melyik termékünkre kíváncsi bővebben.
Az alábbi adatlapon kérjük adja meg elérhetőségeit és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

Az Ön adatai
* Neve:
* E-mailcím:
Telefonszáma:
Visszahívás:
* Kérdése, üzenete

FSU techbológia- Fire Unit System

A tűztér magába foglal egy csöves hőcserélő rendszert, amely a forró füsttel érintkezve átadja a hőt a belső térben áramló levegőnek, ami ezután természetes módon terjed szét a helységben.

A füstöt a lehető legtovább a tűztérben tartja, először lefelé áramlik, majd a kémény természetes huzata felfelé szívja.

Eredmény:

A felhasználó szempontjából: egyszerű szabályozás és a tűz látványának élvezete.

A különböző levegőáramlások készüléken belüli szétosztása (a rostélyra érkező levegő; szekunder vagy öblítő levegő; ablakra érkező levegő) az FSU technológiával ellátott készülékek esetében automatikus.

Ön ezekben a kandallókban végtelenül egyszerűen és mégis tökéletesen tudja szabályozni az égést.

MAGAS HŐSUGÁRZÁS + MAGAS HATÁSFOK,

mert a vermikulittal szigetelt, titánnal ötvözött inox lángterelő, és felette lévő by-pass szelep valamint a különleges ötvözetű, kizárólag az FSU készülékekre kifejlesztett samott jó hősugárzást és kiváló akkumlációt is biztosít,  így lesz az átlagosnál magasabb hőmérséklet a tűztérben.

Sőt a sötétebb színű samottnak nemcsak a hőmegtartő képessége jobb, hanem esztétikai szempotból is kedvezőbb.

Ennek az optimális - egyforma, egyenletes "meleg égés" - égésnek az előnyei:

vissza az előző oldalra