A MINŐSÉG MINDENEK ELŐTT!
A SUPRA, a zárt, szabályozható tűztér feltalálója, a fűtés elismert európai szakértőjeként 1878 óta tervez és gyárt minőségi, kényelmes és könnyen kezelhető fűtőberendezéseket. A SUPRA minőségi, megbízható, innovatív kandallóit ma már több mint 30 országban forgalmazzák világszerte. SUPRA egyike azon keveseknek, amelyek olyan megoldást kínálnak, amelyek egyesítik a fatüzelésű fűtést és a légtechnikát.

Gyors üzenet küldése

Az alábbi űrlap segítségével kérdezhet közvetlenűl a szakembereinktől. Az üzenet részben nagy vonalakban írja le, hogy milyen kérdésre szeretne választ kapni, illetve melyik termékünkre kíváncsi bővebben.
Az alábbi adatlapon kérjük adja meg elérhetőségeit és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

Az Ön adatai
* Neve:
* E-mailcím:
Telefonszáma:
Visszahívás:
* Kérdése, üzenete

A legmodernebb fatüzelésű kályhák a tervezési ötleteken kívül külömböző fejlesztést igényelnek az égéstechnika területén is. Ennek egyik legfontosabb eleme az égéstér bélése:

Az Austroflamm kályhák ezen fontos részei Keramottból készülnek. A Keramott egy speciális fejlesztés, amely kizárólag az Austroflamm cégtől érhető el. Az anyagot a hőszigetelés és a hővezetés közötti különleges kapcsolat jellemzi, ami azt jelenti, hogy az égéstér magas hőmérséklete gyorsabban érhető el. 

A Keramott 1200 ° C-ig hőálló.

A tűztér magas hőmérséklete és a Keramott felületi szerkezete biztsosítja hogy az égőtér szép tiszta maradjon.

A Keramott bélés taszítja a koromot, így az égéstér mindig marad. 

 

 

vissza az előző oldalra