A MINŐSÉG MINDENEK ELŐTT!
A SUPRA, a zárt, szabályozható tűztér feltalálója, a fűtés elismert európai szakértőjeként 1878 óta tervez és gyárt minőségi, kényelmes és könnyen kezelhető fűtőberendezéseket. A SUPRA minőségi, megbízható, innovatív kandallóit ma már több mint 30 országban forgalmazzák világszerte. SUPRA egyike azon keveseknek, amelyek olyan megoldást kínálnak, amelyek egyesítik a fatüzelésű fűtést és a légtechnikát.

Gyors üzenet küldése

Az alábbi űrlap segítségével kérdezhet közvetlenűl a szakembereinktől. Az üzenet részben nagy vonalakban írja le, hogy milyen kérdésre szeretne választ kapni, illetve melyik termékünkre kíváncsi bővebben.
Az alábbi adatlapon kérjük adja meg elérhetőségeit és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

Az Ön adatai
* Neve:
* E-mailcím:
Telefonszáma:
Visszahívás:
* Kérdése, üzenete

XTRA HEAT MEMORY SYSTEM

Az Austroflamm továbbfejlesztette hőtárolási technológiát a bevált Heat Memory System (HMS) rendszerből, és alapfelszereltségként a Clou kályhába is beépítette. Míg a tárolóelemek a HMS égéstér körül helyezkedtek el, az Xtra technológia kiterjeszti a helyiségfűtést egy hőcserélővel a kombinált konvekció érdekében. Ez a kályha felső részében található.

Az elv szabályozható a már említett elképzelhető és egyszerű, valamint haptikusan és vizuálisan lenyűgöző megoldással a meleg levegő felszabadítására. Zárt állapotban a tárolótartály feltöltődik, mert a kemencében keletkező meleg levegő nagy része a készülékben marad. Amint kinyitják, a keletkező hőenergia elszökhet, és vagy konvekciós hőként melegítheti fel a szerelési helyiséget, vagy ha a láng már kialudt, tartsa magasan a szobahőmérsékletet a tárolt hővel.

Összesen 120 kg speciális, nagy sűrűségű ásványi tárolóanyag van beépítve ebbe a kiemelésbe. Mivel tökéletesen illeszkedik a kemence formájába, öntött samottnak is nevezik.

 

 

 

vissza az előző oldalra