A MINŐSÉG MINDENEK ELŐTT!
A SUPRA, a zárt, szabályozható tűztér feltalálója, a fűtés elismert európai szakértőjeként 1878 óta tervez és gyárt minőségi, kényelmes és könnyen kezelhető fűtőberendezéseket. A SUPRA minőségi, megbízható, innovatív kandallóit ma már több mint 30 országban forgalmazzák világszerte. SUPRA egyike azon keveseknek, amelyek olyan megoldást kínálnak, amelyek egyesítik a fatüzelésű fűtést és a légtechnikát.

Gyors üzenet küldése

Az alábbi űrlap segítségével kérdezhet közvetlenűl a szakembereinktől. Az üzenet részben nagy vonalakban írja le, hogy milyen kérdésre szeretne választ kapni, illetve melyik termékünkre kíváncsi bővebben.
Az alábbi adatlapon kérjük adja meg elérhetőségeit és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

Az Ön adatai
* Neve:
* E-mailcím:
Telefonszáma:
Visszahívás:
* Kérdése, üzenete

A CE-jelölés (Conformité Européenne) igazolja, hogy a  a forgalmazott terméket a gyártó megvizsgálta, és az megfelel az EU szintű biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi és gyártási előírásoknak.

Függetlenül attól, hogy a világ mely részén állították elő, a szabályozás hatálya alá tartozó termékeket csak CE-jelöléssel lehet az EU belső piacán forgalomba hozni.

A kandallók esetében ez például azt jelenti, hogy a CO-kibocsátás nem haladhatja meg az 1,0%-ot, és hatásfokuk legalább 50% .

A CE-jelölésnek láthatónakolvashatónak és kitörölhetetlennek kell lennie.

A gyártó kizárólagos felelősséget visel azért, hogy terméke megfeleljen a rá vonatkozó követelményeknek.

EU-megfelelőségi nyilatkozatot kell készítenie, és alá kell írnia azt.


 

 

 

vissza az előző oldalra