A MINŐSÉG MINDENEK ELŐTT!
A SUPRA, a zárt, szabályozható tűztér feltalálója, a fűtés elismert európai szakértőjeként 1878 óta tervez és gyárt minőségi, kényelmes és könnyen kezelhető fűtőberendezéseket. A SUPRA minőségi, megbízható, innovatív kandallóit ma már több mint 30 országban forgalmazzák világszerte. SUPRA egyike azon keveseknek, amelyek olyan megoldást kínálnak, amelyek egyesítik a fatüzelésű fűtést és a légtechnikát.

Gyors üzenet küldése

Az alábbi űrlap segítségével kérdezhet közvetlenűl a szakembereinktől. Az üzenet részben nagy vonalakban írja le, hogy milyen kérdésre szeretne választ kapni, illetve melyik termékünkre kíváncsi bővebben.
Az alábbi adatlapon kérjük adja meg elérhetőségeit és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

Az Ön adatai
* Neve:
* E-mailcím:
Telefonszáma:
Visszahívás:
* Kérdése, üzenete

BEV technológia

Fejlett mikroprocesszor figyeli és irányítja a Planika bioetanol kandallót, ezzel biztosítva a megfelelő és biztonságos működést.

A Planika kandallók automatikus gyártósora a legkorszerűbb piaci megoldáson alapul – a szabadalmaztatott BEV (Burning Ethanol Vapours – Etilalkohol-pára égetés) technológián.

Minimálisra csökkenti a láng és a tüzelőanyag közötti közvetlen érintkezést, és a legtisztább égést biztosítja, füst, szag- és hamuképződés nélkül.

A BEV technológia biztosítja a lehető leghosszabb égési időt, és a folyamatosan természetes hatású, aranysárga lánggal történő égést. Garantáljuk, hogy technológiánk az etil-alkoholos kandallókban alkalmazottak között a legbiztonságosabb

vissza az előző oldalra